Architecten
woning

ArchitectenWoning heeft tot doel 2 partijen optimaal te servicen: mensen die een pand met een architecturale meerwaarde te koop aanbieden en mensen die op zoek zijn om een dergelijk pand te kopen. De focus ligt hierbij op modernistische panden.

Onder architecturale meerwaarde wordt verstaan bouwwerken van de hand van innovatieve architecten of naar vormgeving toe modernistische bouwwerken gebaseerd op een doordacht bouwkundig concept.

ArchitectenWoning is een partnership tussen het gespecialiseerde team van Frederic Rozier, Kristof Welleman (BIV 504 357) en lokale BIV-erkende vastgoedmakelaars geselecteerd op ons profiel.

Door deze partnership wordt deskundigheid inzake architecturale meerwaarde gekoppeld aan het gebruikelijke takenpakket van een professionele makelaar zijnde het afleveren van de juiste attesten, administratieve opvolging en afhandeling etc…Een koper/verkoper krijgt door overeenkomst met de makelaar uiteraard een garantie op deze dienstverlening.

De specifieke expertise inzake architecturale meerwaarde en het efficiënt servicen van zowel koper als verkoper via gerichte communicatie zijn als gratis extra service inbegrepen in het pakket.


De doelstellingen van Architectenwoning

 • deskundig taxeren met inbegrip van de architecturale meerwaarde
 • kandidaat-kopers en verkopers efficiënt met elkaar matchen via de juiste communicatiekanalen
 • een persoonlijke aanpak garanderen met oog voor de specifieke noden en behoeften van elke koper/verkoper
 • een perfecte service leveren in zake advies, rondleidingen/open houses en administratieve opvolging en afhandeling
 • als tussenpersoon optreden en zowel koper als verkoper stress en tijdverlies besparen
 • een bereikbaarheid 24/7 online en persoonlijk tijdens kantooruren en op afspraak
 • snel kopen/verkopen aan een correcte, realistische prijs
 • maximale tevredenheid realiseren voor zowel koper als verkoper
 • van elke transactie een aangename ervaring maken voor alle betrokken partijen
 • vertrouwen verdienen in die mate dat wij door zowel koper als verkoper aanbevolen worden

 
 

 

ONZE FILOSOFIE
de juiste prijs voor de juiste meerwaarde

Wie een architecturaal mooi pand verkoopt wil die meerwaarde vertaald zien in een correcte prijs en wil snel verkopen aan de juiste mensen: diegenen met liefde en respect voor de toegevoegde waarde van bouwwerken met een ziel. Wie een dergelijk pand koopt wil natuurlijk een eerlijke prijs betalen en de garantie op de authenticiteit van de architecturale meerwaarde als rendabele investering op langere termijn. Dergelijke karakterbouwwerken stijgen namelijk alleen maar in waarde door hun uitgebalanceerde schoonheid, aparte vormgeving en uniciteit. Zowel koper als verkoper willen daarom een eerlijke prijs. Om beide partijen optimaal te servicen beschikt ArchitectenWoning over 2 belangrijke extra troeven:

Specifieke expertise

Zowel van modernistische architectuur als design zodat naast de gebruikelijke taxatie door de makelaar op de klassieke parameters zoals ligging, oppervlakte, graad van afwerking etc…..ook de architecturale meerwaarde op bijkomende parameters correct kan worden gescreend en ingecalculeerd : bouwstijl, belang van de architect, mate van authenticiteit van het concept etc…. ArchitectenWoning levert daarover een transparante analyse.

Gerichte communicatie ...

naar de juiste doelgroep op basis van een uitgebreid ‘zoekend’ klantenbestand.


 

 

ARCHITECTENWONING
IN THE PICTURE

Dagelijks krijgen we inschrijvingen in onze database van geïnteresseerde kandidaat-kopers. Iedereen die graag een pand met een architecturale meerwaarde wil, vindt immers snel de weg naar ArchitectenWoning.

 • via pers en media
 • via onze aankondigingen in de kranten en online
 • via onze site
 • via sharing van newsletters en e-mailmarketing
 • via stands op de juiste events met massale opkomst van mensen met oog voor design en architecturale schoonheid www.designmarkt.be
 • via onze verschillende digitale platformen